top of page

VAŽNO

Smješteni smo na Šalati (Voćarska cesta 86). Nudimo raznovrsne vrhunske usluge uz povoljne cijene.  Hotel se nalazi na vrhunskoj lokaciji u središtu grada, na obiteljskom imanju uz osiguran parking.

U našem hotelu vaši ljubimci imaju na raspolaganju namjenski projektirane nastambe, posebno toplinski izolirane i namijenjene za smještaj i odmor vaših capica. Pansioni su klimatizirani te ih grijemo ili hladimo prema potrebi.

Za hladnije dane/noći na raspolaganju je grijani zatvoreni pansion s prostranim boksovima i udobnim krevetima za miran boravak i odmor. 

Psi imaju na raspolaganju i privatnu natkrivenu ograđenu terasu - na njoj je sunčalište a u toplijim danima i bazen. Na stalnom raspolaganju im je i ograđeno dvorište i park veličine 1250 m2.

 

Nakon sunčanja i ljenčarenja na terasi ili odmora u pansionu više puta dnevno idemo na igranje i trčkaranje po vrtu namijenjenom za zabavu i razonodu vaših capica, sve pod stalnim nadzorom stručnog osoblja. Psi se grupiraju prema veličini (mali, srednji, veliki) i/ili prema sklonostima.

 

Centar za pse wow - wow bavi se i ranom socijalizacijom štenaca (preduvjet je da su cijepljeni).

 

Za boravak u hotelu obvezno je donijeti:

  1. Hranu

  2. Putovnicu/cijepnu knjižicu

  3. Ogrlicu/oprsnicu s povodcem

Molimo očistite svog ljubimca od unutarnjih i vanjskih parazita te poduzmite preventivne mjere protiv buha i krpelja (ogrlica ili Nexgard tableta).

Hvala što čuvate zdravlja svog i drugih pasa!

bottom of page